Vk com suomalainen

Vk com suomalainen Suomalaisen vapaan journalismin erikoisjulkaisu, jota suvaitsevaisto ei tunnusta lukevansa. MV-median keskusteluryhmä löytyy täältä: patrioticprojects.com Группа для перевода интерфейса vkontakte на финский язык. Приглашаются все энтузиасты, кто готов помочь в этом деле, особенно финны. Kävin Suomessa muutaman kerran ja huomasin, että monet venäläiset maahanmuuttajat ovat tyytymättömiä siihen, miten "suomalainen" elämänsä menee. Hienoa, että suomalaisetkin ovat löytäneet tämän loistavan nettisivuston, eli patrioticprojects.com Se on PALJON parempi kuin Facebook, vaikka Suomessa näyttääkin.

VK (sosiaalinen verkosto) – Wikipedia

Tuoreimmat uutiset aiheesta: VK (Sosiaalinen yhteisö). VKontakte (myöhemmin patrioticprojects.com). Politiikasta kirjoittaville LiveJournal on yhtä keskeinen kuin meillä Uuden Suomen Puheenvuoro-palvelu. VK (aiemmin VKontakte, ven. ВКонтакте, joka voidaan suomentaa "yhteyksissä") on sosiaalinen verkkosivusto. Sivusto on suosittu etenkin Itä-Euroopan maissa  ‎Sivuston ominaisuuksia · ‎Poliittiset selkkaukset.

Miten kirjaudut VK:hon? Pikaohje

Vk com suomalainen Islamilainen tasavalta Pakistan, joka sijaitsee Afganistanin, Kiinan ja Intian välissä on väestöltään maailman toiseksi suurin muslimivaltio.

Hakijaa ei ole tiettävästi vielä palautettu Somaliaan, joten ehkä Mogadishun pornokeisarin seikkailut jatkuvat uuden turvapaikkahakemuksen muodossa. Olen suuressa kiitollisuudenvelassa Perttu Häkkiselle, ja onneksi ehdin kertoa tämän hänelle vielä hänen eläessään. Ola hyvia,apua Palion kitos saitista. Aika hieno niin kun yleensä täällä netissä kaikki on ja yksinkertaista tuo VK.

Группа для перевода интерфейса vkontakte на финский язык. Приглашаются все энтузиасты, кто готов помочь в этом деле, особенно финны. Kävin Suomessa muutaman kerran ja huomasin, että monet venäläiset maahanmuuttajat ovat tyytymättömiä siihen, miten "suomalainen" elämänsä menee.

Durov syöstiin Putinistien toimesta vallasta ja sen jälkeen VK on ollut mm. suomalaisten äärioikeistolaisten alustana, kuten MV:n.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail