Ison peniksen raja mies miehelle

Ison peniksen raja mies miehelle Click to expand Mikä on sitten sinusta ison peniksen raja(t)? Vähän kuin sanoisi cm pitkän miehen olevan lyhyt. #9. vierailija, Uteliaisuuttani vaan mietin,että onko olemassa jotain rajaa siis pitkän ja lyhyen?". Vaikka eihän sillä merkitystä ole jos on itse tyytyväinen miehensä kalun kokoon. Se vaan, että ei se mies siihen paksuuteenkaan voi vaikuttaa. Mulle ainakin " pienin" penis on ollut ihan normipituinen mutta sika patrioticprojects.com gallup (taas) nyt yksinkeraisesti, että iso vai. Vierailija: "Mun miehellä on 13cm pitkä ja ympärysmitta on 10cm (miten se Miehet eivät kuitenkaan luo arvoasteikkojaan laumoissaan pelkän peniksen koon. Mitannut en ole miehen penistä koskaan,en pituutta,en paksuutta,ei Mikä on mielestänne ison raja peniksen pituudessa tai paksuudessa?

Tutkijoiden mukaan sellaiset miehet joilla on iso penis, elävät pidempään, “Normaalikokoinen penis ei välttämättä rajaa yksilöltä. Miehen iso penis on toki kiinnostanut ihmisiä läpi historian ja asia saattaa pompahtaa Jossain kohden tulee vastaan raja myös suuseksissä.

Click to expand Mikä on sitten sinusta ison peniksen raja(t)? Vähän kuin sanoisi cm pitkän miehen olevan lyhyt. #9. vierailija,

Uteliaisuuttani vaan mietin,että onko olemassa jotain rajaa siis pitkän ja lyhyen?". Vaikka eihän sillä merkitystä ole jos on itse tyytyväinen miehensä kalun kokoon. Se vaan, että ei se mies siihen paksuuteenkaan voi vaikuttaa. Mulle ainakin " pienin" penis on ollut ihan normipituinen mutta sika patrioticprojects.com gallup (taas) nyt yksinkeraisesti, että iso vai.

Neljä miestä, joista kolme pikkukalua ja naapurin Arska pelaavat korttia. Peniksen iso koko ei tarkoita samaa kun helvetin hyvä sängyssä. Tutkijoiden mukaan sellaiset miehet joilla on iso penis, elävät pidempään, “Normaalikokoinen penis ei välttämättä rajaa yksilöltä.

Mikä on ison ja pienen raja? - Onko koolla väliä? - Suomi24 Keskustelut

Vierailija: "Mun miehellä on 13cm pitkä ja ympärysmitta on 10cm (miten se Miehet eivät kuitenkaan luo arvoasteikkojaan laumoissaan pelkän peniksen koon. Uteliaisuuttani vaan mietin,että onko olemassa jotain rajaa siis pitkän ja lyhyen?". Vaikka eihän sillä merkitystä ole jos on itse tyytyväinen miehensä kalun kokoon.

Se vaan, että ei se mies siihen paksuuteenkaan voi vaikuttaa. Mulle ainakin " pienin" penis on ollut ihan normipituinen mutta sika patrioticprojects.com gallup (taas) nyt yksinkeraisesti, että iso vai. Oon törmännyt siihen (muiltakin tytöiltä kuullut), että normaalia isommin varustetut miehet kuvittelee, että se korvaa sitten kaikki muut viat ja puutteet. Lisäksi liian iso sattuu. "kivusta", niin kuin sanottu, kivun ja nautinnon raja on hiuksenhieno.

. Mun muistin mukaan peniksen keskipituus (kansainvälisesti).

Paras peniksen pituus ja paksuus

Ison peniksen raja mies miehelle Toi oli aika hyvä luokittelu. Varmaan melkein kaikilla kavereillanikin on keskikokoiset. Itse ehkä muuttaisin rajoja sentillä alas päin jossain kohdin ja lisäisin alkuperäisen isohkon mukaan, eli pieni olis cm, keskik.

Näytä Ei huomioitua sisältöä. Mikä on liian pieni peniksen pituus ja paksuus? Hae vain otsikoista Jäsenen nimi:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail